SLA CEINTUURBAAN

SLA CEINTUURBAAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Ceintuurbaan. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 20:17 Ben fan van Sla maar de avocado is wel heel vaak hard/ niet rijp. En vandaag kreeg ik een soort wrap bij de labneh ipv volkoren broodjes. Voor de rest dikke prima.
21 apr 2022 om 15:13 Meerdere Ingrediënten ontbreken en bezorging 40 minuten te laat terwijl we 1,5 uur van te voren hadden besteld.
20 apr 2022 om 22:50 Veeeerel te laat
13 apr 2022 om 19:27 Eten is lekker, maar erg weinig. Mijn bak was half leeg, voor deze prijzen verwacht ik wel een volle bak. Ook verkeerd ingredient gekregen.
28 mrt 2022 om 14:42 Kwaliteit is altijd goed en het is gezond !!
17 mrt 2022 om 8:16 Bezorging half uur te laat terwijl ik in de ochtend al had besteld voor later. Eten was heerlijk.
30 jan 2022 om 20:58 Eten was heerlijk. We hebben alleen 1,5 uur gewacht. Das wel veel te lang, De bezorger was er in een paar minuten.
12 jan 2022 om 22:40 the food was fresh and really well seasoned. sadly though, the extra half avocado for which i paid 2 € extra went missing.
11 jan 2022 om 20:44 We hebben ruim 70 minuten gewacht door drukte bij Sla en toen miste er 1 gerecht. Bezorger weer terug, duurde nog eens 30 minuten. Vervolgens waren de bakken vooral met bladsla gevuld.
24 dec 2021 om 13:41 Niks geen bezorging en geen contact: slecht!
2 dec 2021 om 19:59 Eten was prima, alleen kwam de bestelling pas na een uur en tien minuten aan. Te lange bezorgtijd, vooral als je bedenkt dat het eten alleen maar in een bakje moet worden gedaan en niet van scratch bereid hoeft te worden.
13 nov 2021 om 20:25 Was heerlijk! Het was alleen jammer dat ik nog een bananenbrood had besteld en dit niet werd bezorgd