SLA CEINTUURBAAN

SLA CEINTUURBAAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen
2 dec 2021 om 19:59 Eten was prima, alleen kwam de bestelling pas na een uur en tien minuten aan. Te lange bezorgtijd, vooral als je bedenkt dat het eten alleen maar in een bakje moet worden gedaan en niet van scratch bereid hoeft te worden.
13 nov 2021 om 20:25 Was heerlijk! Het was alleen jammer dat ik nog een bananenbrood had besteld en dit niet werd bezorgd
10 nov 2021 om 14:01 Delicious salad and great delivery!
4 nov 2021 om 19:08 Heerlijke maaltijd, supervers en gezond. Had wel de indruk dat de porties kleiner waren dan als ik het zelf in de winkel bestel.
26 okt 2021 om 17:24 Altijd lekker vers, voedzaam en lekker bij SLA!
25 okt 2021 om 19:07 Top!
6 okt 2021 om 14:47 Always delicious and very welcoming staff. I highly recommend!
1 okt 2021 om 20:34 Wat een ongelofelijk aardige attente bezorger!! Koester jullie bezorgers, goede ervaringen met jullie groep. En zeker vandaag door weer en wind…
20 sep 2021 om 14:54 Bezorgtijd veel later dan toegezegd.
9 sep 2021 om 14:23 Super snelle en vriendelijke bezorging en heerlijk eten!
6 sep 2021 om 21:31 Hele rare salade.. kappertjes, kokos en parmezaanse kaas bij elkaar? Ik vond het niets.
24 aug 2021 om 19:56 Heerlijk, perfect bezorgd!! MAAR, als ik 2 normaal en 1 Vegan wrap bestel en ik krijg 3 maal Vegan, is dat toch wat jammer.