SLA CEINTUURBAAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Ceintuurbaan. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 16:59 Jammer dat de warme bowls niet warm waren. Verder heerlijk 2
1 feb 2024 om 21:00 Heel erg lekker! Dank aan bedenkers en alle uitvoerenden
25 jan 2024 om 21:16 Ik heb 1,6 uur gewacht op een bakje sla, een sapje (die ik wilde was er niet meer…) en een plakje bananenbrood. Niet voor herhaling vatbaar. De bezorger was wel heel aardig maar helaas…
25 jan 2024 om 18:26 Heerlijke soep, wrap & sap. Voel me veel beter nu.
18 dec 2023 om 14:50 Totaal geen smaak aan. Gortdroog. Veel te weinig dressing
15 dec 2023 om 22:19 Alweer zo lekker en gezond
15 dec 2023 om 21:59 Nee, bah, smaakloos, chaotische combinatie die samen gewoon vies zijn. Falaffel was droog en smaakloos. Ik heb het weggegooit. Nooit meer. Duidelijk voorbeeld van hoe verklooi ik gezond eten door té veel bij elkaar te flikkeren.
13 dec 2023 om 22:26 Gezond en zo lekker
10 dec 2023 om 13:25 I love the bowls and salads but this time I got two wraps. The tortilla itself (no fairytales) was really dry and the burrito itself not tasty as the salads. Had to call the delivery guy twice, since he misread my house number(?)
7 dec 2023 om 21:57 I asked for silverware and I didn’t received it
27 nov 2023 om 14:38 the delivery driver was very nice but it took a very long time for the food to afrrive so the soup was cold! the rest of the food isnt very tasty. they changed the recipe for my favorite salade and added stuff that doesnt match the flavour palate
18 nov 2023 om 21:51 Nice food but it took over 1,5hr to get here.