SLA CEINTUURBAAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 206 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Ceintuurbaan. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 21:12 Slecht; een oud ei, er miste twee ingrediënten, en het meeste proefde alsof het al twee dagen in de vitrine lag uit te drogen. Prijs kwaliteit dus totaal uit verhouding
26 mei 2024 om 21:36 1 uur en 40 minuten gewacht op een matige bowl; weinig smaak en droog.
26 mei 2024 om 20:12 Eten was heerlijk, bezorging snel en netjes
1 apr 2024 om 20:13 Na 75 min kreeg ik een hele matige dahl bowl. De pickles waren zo zuur dat je ze gelijk uitspuugde, het kwam bijna koud aan en de bloemkool was niet goed gekookt. Geen aanrader!
1 mrt 2024 om 20:18 Delicious filling salads, we did a "make it yourself" this time. Soo good, super nice delivery guy!
16 feb 2024 om 16:59 Jammer dat de warme bowls niet warm waren. Verder heerlijk 2
1 feb 2024 om 21:00 Heel erg lekker! Dank aan bedenkers en alle uitvoerenden
25 jan 2024 om 21:16 Ik heb 1,6 uur gewacht op een bakje sla, een sapje (die ik wilde was er niet meer…) en een plakje bananenbrood. Niet voor herhaling vatbaar. De bezorger was wel heel aardig maar helaas…
25 jan 2024 om 18:26 Heerlijke soep, wrap & sap. Voel me veel beter nu.
18 dec 2023 om 14:50 Totaal geen smaak aan. Gortdroog. Veel te weinig dressing
15 dec 2023 om 22:19 Alweer zo lekker en gezond
15 dec 2023 om 21:59 Nee, bah, smaakloos, chaotische combinatie die samen gewoon vies zijn. Falaffel was droog en smaakloos. Ik heb het weggegooit. Nooit meer. Duidelijk voorbeeld van hoe verklooi ik gezond eten door té veel bij elkaar te flikkeren.