SLA CEINTUURBAAN

SLA CEINTUURBAAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Ceintuurbaan. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 16:12 Verkeerde sap geleverd en bezorging duurde wel erg lang voor het feit dat het om salades gaat.
6 jul 2022 om 16:49 Voor het eerst na lange tijd niet tevreden Teveel mais uit blik. En een paar happen was het mega scherp
5 jul 2022 om 15:50 Helaas was de bestelling niet goed gegaan. - Ipv 12.15u 12.58u zonder melden - Dopjes niet goed op sapjes: lekken -> tasje stuk, salades vielen bijna op de grond. - Was niet duidelijk welke dressing bij welke salade hoorde, omdat ze los erin zaten
4 jun 2022 om 22:26 Helaas niet zoals ik gewend ben. Hele droge falafelballetjes, de humus was zo zuur dat hij bijna aan het fermenteren leek. De avocado was niet rijp en het geheel was erg droog, de dressing leek te missen. Jammer! Wel hele goede bezorging.
10 mei 2022 om 20:17 Ben fan van Sla maar de avocado is wel heel vaak hard/ niet rijp. En vandaag kreeg ik een soort wrap bij de labneh ipv volkoren broodjes. Voor de rest dikke prima.
21 apr 2022 om 15:13 Meerdere Ingrediënten ontbreken en bezorging 40 minuten te laat terwijl we 1,5 uur van te voren hadden besteld.
20 apr 2022 om 22:50 Veeeerel te laat
13 apr 2022 om 19:27 Eten is lekker, maar erg weinig. Mijn bak was half leeg, voor deze prijzen verwacht ik wel een volle bak. Ook verkeerd ingredient gekregen.
28 mrt 2022 om 14:42 Kwaliteit is altijd goed en het is gezond !!
17 mrt 2022 om 8:16 Bezorging half uur te laat terwijl ik in de ochtend al had besteld voor later. Eten was heerlijk.
30 jan 2022 om 20:58 Eten was heerlijk. We hebben alleen 1,5 uur gewacht. Das wel veel te lang, De bezorger was er in een paar minuten.
12 jan 2022 om 22:40 the food was fresh and really well seasoned. sadly though, the extra half avocado for which i paid 2 € extra went missing.